dilluns, 7 de maig del 2018

Crònica-resum del Fòrum Social contra la islamofòbia i altres racismes 2018

[val.]
Ahir, la plataforma Crida Contra el Racisme PV va estar al Fòrum Social contra la islamofòbia i altres racismes. Passarem una jornada agradable i formativa amb diferents organitzacions i persones a títol individual. Aquests van ser els diferents tallers que es van realitzar: racisme institucional, islamofòbia de gènere, mitjans de comunicació i racisme, antisemitisme, romafòbia (antigitanismo), negrofòbia, delictes d'odi, què és el feixisme i el dret a un centre de culte. També va estar la #TancadaPerDrets, per la qual cosa vam poder escoltar les seues reivindicacions, entre elles, la de drets per a totes. L'acte va concloure amb una sèrie d'actuacions artístiques, com a recitals de poesia, hip-hop i música amazigh.
Gràcies a Unitat contra el feixisme i el racisme  per organitzar una trobada tan enriquidora. Agafem força per a seguir treballant per construir unes comarques lliures de feixisme, racisme i xenofòbia.
Caminem juntes!


[cast.]
Ayer, la plataforma Crida Contra el Racisme PV estuvo en el Foro Social contra la islamofobia y otros racismos. Pasamos una jornada agradable y formativa con diferentes organizaciones y personas a título individual. Estos fueron los diferentes talleres que se realizaron: racismo institucional, islamofobia de género, medios de comunicación y racismo, antisemitismo, romafobia (antigitanismo), negrofobia, delitos de odio, qué es el fascismo y el derecho a un centro de culto. También estuvo la #TancadaPerDrets, por lo que pudimos escuchar sus reivindicaciones, entre ellas, la de derechos para todas. El acto concluyó con una serie de actuaciones artísticas, como recitales de poesía, hip hop y música amazigh.
Gracias a Unitat contra el feixisme i el racisme por organizar un encuentro tan enriquecedor. Cogemos fuerza para seguir trabajando por construir unas comarcas libres de fascismo, racismo y xenofobia.
¡Caminamos juntas!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada