dijous, 18 d’octubre de 2018

Assemblea i concentració contra el feixisme a Elda

[val.]

Com vam anunciar anit, Hogar "Social" pretén obrir una nova delegació a Elda (Alacant). Recordem que, Hogar Social, és una organització neonazi agermanada amb Casa Pound (Itàlia), els quals, s'autodefineixen com a "feixistes del tercer mil·lenni". Aquesta organització es disfressa de solidaritat amb la fi guanyar adeptes, aprofitant l'ocasió per abocar un discurs racista i xenòfob. Amb això pretenen assentar les seues idees per després fer el salt a la política, com ja ho va fer Casa Pound. Així, a poc a poc, van estenent les seves sucursals per tot l'estat.
En primer lloc, el País Valencià i Múrcia van haver de fer front a Lo Nuestro, una marca blanca d'aquesta organització. Aquest col·lectiu neonazi, igual que Hogar Social, realitza arreplegades d'aliments, exclusivament, per a persones d'origen espanyol, entre altres accions. Al seu torn, aboquen mentides sobre col·lectius socialment estigmatitzats. Per exemple, denuncien que les ONGs i les institucions tenen preferència per les persones estrangeres quan, estadísticament, és fals. Aquest col·lectiu es va estendre en diferents municipis: Elda-Petrer, Alacant, Alcoi, Elx, Múrcia, Jumella, Cieza...
Un altre aspecte a tenir en compte és que Lo Nuestro va assaltar la manifestació LGTBI de Múrcia, igual que són els responsables d'amenaçar a tot aquell i tota aquella que no pense com ells.
Però no ens enganyen, en realitat són els feixistes de sempre, els quals, compten amb una sèrie d'antecedents policials a l'esquena. És necessari llevar-los la careta per poder vèncer-los, demostrant, a la societat civil, que no són ni nous, ni patriotes, ni solidaris.
Dit tot això, diferents col·lectius els vam fer front mitjançant respostes àmplies, plurals i unitàries. Aquestes accions tenen la fi d'involucrar a la major part de la població, prestant especial atenció als col·lectius que són el blanc d'odi dels seus discursos: persones migrants, musulmanes, LGTBI... ciutats com Alcoi, Cocentaina, Guardamar del Segura, Oriola i Múrcia, entre altres, van ser declarats municipis lliures de feixisme, racisme i xenofòbia. Tot això és perquè hem de demostrar que som majoria enfront de la intolerància.
Per tot això, des de CCR (http://cridacontraelracisme.blogspot.com/)) participarem en l'assemblea contra el feixisme organitzada pels veïns i veïnes d'Elda.
El 19 d'octubre tenim una cita a Elda per dir, una vegada més, No al feixisme!
Més informació sobre LoNuestro: https://www.eltemps.cat/…/la-nova-pell-de-la-ultradreta-lon…

[cast.]

Como anunciamos anoche, Hogar “Social” pretende abrir una nueva delegación en Elda (Alicante). Recordemos que, Hogar Social, es una organización neonazi hermanada con Casa Pound (Italia), los cuales, se autodefinen como "fascistas del tercer milenio". Esta organización se viste de solidaridad con el fin ganar adeptos, aprovechando la ocasión para verter un discurso racista y xenófobo. Con ello pretenden asentar sus ideas para después dar el salto a la política, como ya lo hizo Casa Pound. Así, poco a poco, van extendiendo sus sucursales por todo el estado.
En primer lugar, el País Valencià y Murcia tuvieron que hacer frente a Lo Nuestro, una marca blanca de esta organización. Este colectivo neonazi, al igual que Hogar Social, realiza recogidas de alimentos, exclusivamente, para personas de origen español, entre otras acciones. A su vez, vierten mentiras sobre colectivos socialmente estigmatizados. Por ejemplo, denuncian que las ONGs y las instituciones tienen preferencia por las personas extranjeras cuando, estadísticamente, es falso. Este colectivo se extendió en diferentes municipios: Elda-Petrer, Alicante, Alcoi, Elche, Murcia, Jumilla, Cieza...
Otro aspecto a tener en cuenta es que Lo Nuestro asaltó la manifestación LGTBI de Murcia, al igual que son los responsables de amenazar a todo aquel y toda aquella que no piense como ellos.
Pero no nos engañan, en realidad son los fascistas de siempre, los cuales, cuentan con una serie de antecedentes policiales a sus espaldas. Es necesario quitarles la careta para poder vencerlos, demostrando, a la sociedad civil, que no son ni nuevos, ni patriotas, ni solidarios.
Dicho todo esto, diferentes colectivos les hicimos frente mediante respuestas amplias, plurales y unitarias. Estas acciones tienen el fin de involucrar a la mayor parte de la población, prestando especial atención a los colectivos que son el blanco de odio de sus discursos: personas migrantes, musulmanas, LGTBI... ciudades como Alcoi, Cocentaina, Guardamar del Segura, Orihuela y Murcia, entre otros, fueron declarados municipios libres de fascismo, racismo y xenofobia. Todo esto es porque tenemos que demostrar que somos mayoría frente a la intolerancia.
Por todo ello, desde CCR (http://cridacontraelracisme.blogspot.com/)) participaremos en la asamblea contra el fascismo organizada por los vecinos y vecinas de Elda.
El 19 de octubre tenemos una cita en Elda para decir, una vez más, ¡No al fascismo!
Más información sobre LoNuestro: https://www.eltemps.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada