dilluns, 5 de juny del 2017

16 de juny: Presentació Combatir la islamofobia + Kafeta a l'Ateneu Panical


Tenim molt bones notícies! Vingut directament des de Barcelona, el pròxim divendres 16 de juny tindrem la sort de comptar amb l’activista incansable i un dels iniciadors d’Unitat contra el feixisme i el Racisme(UCFR) a Catalunya, David Karvala.
Combatir la islamofobia. Una guia antirracista, és l’últim llibre que ha publicat conjuntament amb nombroses activistes en la matèria i que ens presentarà amb posterior tertúlia oberta per a tots i totes les presents. L’acte es desenvoluparà a la Detroit Llibres d’Alcoi a les 19h.
Com no podria ser d’altra forma i com ja es costum, en acabar l’acte, ens veurem l’Ateneu Cultural El Panical a la Kafeta per l’autogestió de Crida, amb boníssimes tapes, begudes i de la millor música.
Recordeu, marqueu-vos des de ja el pròxim divendres 16 de juny al calendari! 

Vos esperem a tots i totes!






Tenemos muy buenas noticias! Venido directamente desde Barcelona, el próximo 16 de junio tendremos la suerte de contar con el activista incansable y uno de los iniciadores d’ Unitat contra el feixisme i el Racisme(UCFR) a Catalunya, David Karvala.
Combatir la islamofobia. Una guia antirracista, es el último libro que ha publicado conjuntamente con numerosas activistas y que nos presentará con posterior tertulia abierta para todos y todas las presentes. El acto se desarrollará en la Detroit Llibres de Alcoy a las 19h.
Como no podría ser de otra forma y como ya es costumbre, en terminar el acto, nos veremos en el Ateneu Cultural El Panical en la Kafeta para la autogestión de Crida con riquísimas tapas, bebidas y la mejor música.
Recordad, marcad desde ya el próximo viernes 16 de junio en el calendario!

Os esperamos a todos y todas!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada