divendres, 2 de juny de 2017

Entrega d'aliments de la campanya


Com ja sabeu, al mes d’abril vam estar als barris de Santa Rosa, l’Eixample, el Camí i la Zona Nord, portant a terme una campanya de conscienciació sobre l’amenaça que suposa per als veïns i veïnes l’organització neonazi Lo Nuestro.
La nostra campanya va consistir en portar a terme una tasca informativa sobre la problemàtica a totes les persones que s’apropaven als supermercats, al mateix temps que se’ls animava a col•laborar en l’arreplegada de menjar solidària per a totes les persones desfavorides del municipi sense cap tipus de segregació.
L’acollida que vam tenir i el resultat d’aquesta campanya va ser molt bona, i aquest èxit va ser gràcies a la ciutadania que aposta per uns barris integradors, multiculturals, solidaris i pacífics.
Tot el que vam recollir, com ja vam informar, va ser donat a les organitzacions Creu Roja, Càritas i ASHPROAL, totes elles exemples d’organitzacions solidàries sense discriminacions de cap tipus. Ací us deixem algunes fotos que vam poder fer quan anàrem a donar-los el menjar. Allí vam poder parlar amb les persones que de forma voluntària col•laboren en aquestes organitzacions, les quals ens van donar tot el seu suport i reiteraven que és alarmant veure el nombre de famílies i persones desfavorides que aquest sistema provoca, però no podem caure en l’argument fàcil i racista, que des de les organitzacions d’extrema dreta com és Lo Nuestro recentment implantada en Alcoi, pretén culpar de aquesta situació a les persones migrants.
Seguirem, tots i totes juntes, sense discriminacions per gènere, raça, origen, cultura... lluitant per aconseguir un sistema més humà, que pose al centre una vida digna per a totes les persones.
                

Como ya sabéis, en el mes de abril estuvimos en los barrios de Santa Rosa, l’Eixample, el Camí y la Zona Nord, llevando a cabo una campaña de concienciación sobre la amenaza que supone para los vecinos y vecinas la organización neonazi Lo Nuestro.
Nuestra campaña consistió en llevar a cabo una tarea informativa sobre la problemática a todas las personas que se acercaban a los supermercados, al mismo tiempo que se les animaba a colaborar en la recogida de alimentos solidaria para todas las personas desfavorecidas del municipio sin ningún tipo de segregación.
La acogida que tuvimos y el resultado de esta campaña fue muy bueno, y este éxito fue gracias a la ciudadanía que apuesta por unos barrios integradores, multiculturales, solidarios y pacíficos.
Todo lo que recogimos, como ya informamos, fue donado a las organizaciones Cruz Roja, Cáritas y ASHPROAL, todas ellas ejemplos de organizaciones solidarias sin ningún tipo de discriminación. Aquí os dejamos algunas de las fotos que pudimos realizar cuando fuimos a dar los alimentos. Allí pudimos hablar con las personas que de forma voluntaria colaboran con estas organizaciones, las que nos dieron todo su apoyo y reiteraban que es alarmante ver el número de familias y personas desfavorecidas que este sistema provoca, pero no podemos caer en el argumento fácil y racista, que des de organizaciones de extrema derecha como es Lo Nuestro, recientemente implantada en Alcoy, pretende culpar de esta situación a las personas migrantes.
Seguiremos, todos y todas juntas, sin discriminaciones por género, raza, origen, cultura… luchando para conseguir un sistema más humano, que ponga al centro una vida digna para todas las personas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada