diumenge, 5 de novembre del 2017

7-N Presentació de Crida Contra el Racisme a Oriola

Després dels seus inicis a les comarques de l'Alcoià i el Comtat, Crida contra el Racisme ha començat ja a fer camí a l'àmbit comarcal del Baix Segura. Un colp realitzades unes quantes assemblees, així com reunions amb diversos ajuntaments i amb altres associacions semblants a nosaltres, per fi tenim enllestits tres nous projectes per a este mes de Novembre. Tres activitats amb les quals busquem concienciar al voltant de la importància de participar activament a la lluita per una societat incloent (una de elles ja anunciada, que tindrà lloc l'11 de novembre a Elx), front tots aquells que només creuen en una societat excloent.
Però no desvetllem sorpreses abans de temps! Ja us anirem desglossant l'agenda de Crida Contra el Racisme del mes de Novembre. De moment, això sí, us convidem a la nostra propera activitat: Dimarts 7 de Novembre, a les 19:30 h, a la Biblioteca Municipal d'Oriola, presentació de CCR a la capital de la nostra comarca, amb la projecció d'un interessantíssim documental al voltant de l'extrema dreta grega. ¿Que us el perdreu?
I hi haurà més coses: encara queda altra activitat més. Ja anirem donant-vos-en informació de mica en mica. De moment, no falteu a la presentació a Oriola. Quan més en siguem, més ressó tindrà el nostre missatge.



Tras sus inicios en las comarcas de l'Alcoià y el Comtat, Crida Contra el Racisme ha comenzado ya su andadura por la comarca de la Vega Baja. Después de realizar varias asambleas, de hablar con diferentes ayuntamientos, de reunirnos con otras asociaciones semejantes...tenemos al fin listos tres nuevos proyectos para este mes de Noviembre. Tres actividades que buscan concienciar acerca de la importancia de participar activamente en la lucha por una sociedad inclusiva (una de ellas ya anunciada, que tendrá lugar el 11 de noviembre en Elche), frente a aquéllos que sólo creen en una sociedad excluyente.
Pero no desvelemos sorpresas antes de tiempo: ya os iremos desglosando la agenda de Crida Contra el Racisme del mes de Noviembre. Por el momento, eso sí, os invitamos a nuestra próxima actividad: el Martes 7 de Noviembre, a las 19:30 h, en la Biblioteca Municipal de Orihuela, presentación de CCR en la capital de la comarca, con la proyección de un interesantísimo documental sobre la extrema derecha griega. ¿Os lo vais a perder?
Y habrá más cosas: queda todavía otra actividad más de las que ya os iremos dejando caer información. Por lo pronto, no faltéis a la presentación de Orihuela. Cuantos más seamos, mayor repercusión tendrá nuestro mensaje.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada