divendres, 28 d’abril del 2017

1 de Maig, Nativa o extrangera, la mateixa classe obrera

Com tots els anys a Alcoi, el proper dilluns 1 de maig tindrà lloc la Manifestació pel dia dels treballadors i les treballadores, que arrancarà a les 11’30h des del Parc dels Sindicats, a l’Alameda.
Des de la Plataforma Crida Contra el Racisme vos animem a totes i a tots a que feu també vostre aquest dia i participeu de la manifestació convocada per les organitzacions sindicals i nombroses associacions, col·lectius i entitats.

Aquest any, cridem a la unitat amb més motiu, perquè tenim un trist obstacle afegit, la participació del col·lectiu d’extrema dreta Lo Nuestro. Com aquest ha anunciat a la seua pàgina propagandística, intentaran aparèixer allí amb la seus rutinària falsa aparença patriòtica per continuar expandint el seu discurs racista i xenòfob. Per continuar amenaçant la convivència pacífica dels nostres barris, excloent i estigmatitzant als nostres veïns i veïnes d’altres races o orígens, com porten fent-ho sense èxit a la ciutat d’Alcoi des de que van iniciar la seua activitat.
La Ciutat d’Alcoi i la comarca de l’Alcoià-Comtat si d’alguna cosa es caracteritza és de representar i caminar per ser una societat tolerant, integradora, pacífica i solidaria. Continuarem, una vegada més, aquest 1 de maig, amb el posicionament ferm de que els intolerants no tenen cabuda a la nostra comarca i a les nostres vides.
Perquè ni el col·lectiu feixista Lo Nuestro, ni el seu discurs intolerant són benvinguts a la Ciutat d’Alcoi, aquest 1 de Maig Nativa o Estrangera la mateixa classe obrera.



Como todos los años en Alcoy, el próximo 1 de mayo tendrá lugar la Manifestación por el día de los trabajadores y trabajadoras, que arrancará a las 11’30h desde el Parque de los Sindicatos, en la Alameda. 
Desde la Plataforma Crida Contra el Racisme os animamos a todas y todos a que hagáis también vuestro este día y participéis de la Manifestación convocada por las organizaciones sindicales y numerosas asociaciones, colectivos y entidades.

Este año, llamamos a la unidad con más motivo, porque tenemos un triste obstáculo añadido, la participación del colectivo de extrema derecha Lo Nuestro. Como éste ha anunciado en su página propagandística, intentaran aparecer allí con su rutinaria falsa apariencia patriótica para continuar difundiendo su discurso racista y xenófobo por nuestras calles. Para continuar amenazando la convivencia pacífica en nuestros barrios, excluyendo y estigmatizando a nuestros vecinos y vecinas de otras razas u orígenes, como lo llevan haciendo sin éxito en la Ciudad de Alcoi desde que iniciaron su actividad.
La Ciutat de Alcoi y la comarca del Alcoià-Comtat si de alguna cosa se ha caracterizado es de representar y caminar por ser una sociedad tolerante, integradora, pacífica y solidaria. Continuaremos, una vez más, este 1 de mayo, con el posicionamiento firme de que los intolerantes no tienen cabida en nuestra comarca y en nuestras vidas.
Porque ni el colectivo fascista Lo Nuestro, ni su discurso intolerante son bienvenidos en la Ciutat de Alcoi, este 1 de mayo Nativa o Extranjera la misma clase obrera.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada