dissabte, 15 d’abril del 2017

Gran acollida a la presentació de Crida Contra el Racisme

Estem molt contents i contentes de com va anar ahir l’acte i de la rebuda que va tenir la presentació de la Plataforma Crida Contra el Racisme i la projecció del documental ‘’Alba Daurada, un assumpte personal’’.
Vam estar molt còmodes amb totes i tots vosaltres i volem agrair-vos l’assistència, ja que ens vam quedar en la boca oberta quan vam veure el Club d’Amics de la UNESCO de gom a gom.
També volem agrair a les companyes gregues per haver vingut a projectar el seu documental i donar-nos l’oportunitat de conèixer amb més profunditat el que està passant a Grècia amb l’auge de l’extrema dreta, així com totes les preguntes que ens van respondre. Esperem que tinguen bon viatge i una bona gira per tot l’Estat Espanyol.
Finalment agrair, com no, al Club d'Amics de la Unesco d'Alcoi per haver-nos cedit l’espai i també a l' Ateneu Cultural El Panical, ja que el soparet per a l’autogestió va ser tot un èxit i vam gaudir també de bona música.
Moltes gràcies, perquè tots i totes som necessàries en aquesta lluita contra el discurs d’odi racista i xenòfob!

                                         _________________________________________


Estamos muy contentos y contentas de cómo fue ayer el acto y de la recibida que tuvo la presentación de la Plataforma Crida Contra el Racisme y la proyección del documental ‘’Amanecer Dorado, un asunto personal’’.
Estuvimos muy cómodas con todas y todos vosotros y queremos agradeceros la asistencia, ya que nos quedamos con la boca abierta cuando vimos el Club d’Amics de la UNESCO abarrotado.
También queremos agradecer a las compañeras griegas por haber venido a proyectar su documental y darnos la oportunidad de conocer con más profundidad lo que está pasando en Grecia con el auge de la extrema derecha, así como todas las preguntas a las que nos respondieron. Esperemos que tengan un buen viaje y una buena gira por todo el Estado Español.
Finalmente, agradecer como no, al Club d’Amics de la UNESCO por habernos cedido el espacio y también al Ateneu Cultural el Panical, ya que la cena para la autogestión fue todo un éxito y disfrutamos mucho de la buena música.
Muchas gracias, ¡porque todos y todas somos necesarias en esta lucha contra el discurso de odio racista y xenófobo!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada